Ajankohtaista

Itsenäisyyspäivän juhla 2019

Tervetuloa viettämään itsenäisyyspäivän juhlaa Kirkkonummen seurakuntatalolle sunnuntaina 8.12 klo. 13-15:30. Osallistumismaksu juhlaan on 10€/henkilö, maksu yhdistyksen tilille FI0640552020153583 29.11.2019 mennessä. Laitathan viestiin osallistujan nimen (nimet)/itsenäisyyspäivän juhla 2019.  Ilmoitathan osallistujamäärän myös sähköpostitse kirkkonummenkehitysvammaiset@gmail.com.

Itsenäisyyspäivän juhlahumua

Suomi 100 itsenäisyyspäivää juhlistettiin Kirkkonummen kehitysvammaisten tuki ry:n järjestämänä sunnuntaina 10.12.-17 Kirkkonummen Seurakuntatalolla. Mukana oli paljon juhlaväkeä ja tunnelma oli juhlavan riemukas. 

Kirkkonummen kehitysvammaisten tuki ry kiittää mukana olleita juhlijoita. Te teitte juhlasta onnistuneen! 

juhla1.jpg

juhla2.jpg

juhla3.jpg

juhla4.jpg

juhla5.jpgHaluatko alkaa tukihenkilöksi kehitysvammaiselle?

Tukihenkilö tapaa tuettavaa sovitusti (usein kerran viikossa) ja he voivat suunnitella mitä yhdessä tekevät tai harrastavat. Kunta maksaa tukihenkilölle korvausta ystävänä/tukihenkilönä toimimisesta. Kirkkonummella tukihenkilöä on vailla sekä lapsia että aikuisia kehitysvammaisia. 

Ohessa Nooran tukihenkilön Marin ajatuksia toiminnasta: 

"Tänään oli taas niin mukava hetki Nooran kanssa. Kirjastokäynti, syöminen, sätkynuken viimeistely ja leffa. Siinä ohessa juteltiin ja naurettiin. Lämmin hali ovella kruunasi kaiken. 
Aivan uuden maailman on Noora avannut minulle ja se maailma on kuin Mikä-Mikä-maa. Siellä ollaan vaan me, keijut, merirosvot ja kapteeni Koukku. 
Jos jollain on viikottain pari tuntia ylimääräistä aikaa, suosittelen tukihenkilöksi ryhtymistä <3 "

Jos kiinnostuit, ota yhteys kunnan vammaispalveluun: Vammaispalvelun sosiaalityöntekijän, sosiaaliohjaajan sekä vammaissosiaalityön sihteerin tavoitat puhelinaikana ma, ke ja to klo 10-11 numerosta (09) 29671.